Du har brug for naturen - og den har brug for dig! Meld dig ind i Danmarks Naturfredningsforening og bliv aktiv i foreningens afdeling her i kommunen

Ved at gøre en frivillig indsats for natur og miljø i vores lokalområde er du med til at sikre en bæredygtig udvikling. Du er velkommen til at deltage i et af vores arrangementer, så du kan se, hvad vi laver.

Du kan også kontakte os direkte og høre nærmere om Danmarks Naturfredningsforenings arbejde i kommunen.

Vil du arbejde med sociale medier, miljøsager eller arrangementer? Muligheder er mange som frivillig i DN Halsnæs. Det vigtigste er du har lyst til at gøre en positiv forskel og møde nye mennesker.

Vi har mange typer af opgaver. Herunder kan du læse mere om de enkelte opgaver vi har. Du kan også melde dig til en arbejdsgruppe.  

Måske du har det sociale gen på plads og vil arbejde med medlemspleje? Er du en ørn til hjemmesider og nyhedsbreve har vi også en spændende opgave til dig. Det kan også være du interesserer dig for at arbejde med natur- og miljøsager?

Du kan også lave spændende arrangementer eller bekæmpe invasive arter som bjørneklo. Vil du hjælpe med at tjekke fredninger, kan du også gøre det.

Det er kun fantasien der sætter grænser. Har du en idé til en frivillig aktivitet i vores afdeling, så kontakt os gerne på halsnaes@dn.dk 

Vi glæder os til at se dig.